Tanken in Klazienaveen

Tango, de slimste keuze als je moet tanken.

Slim omgaan met je budget.

Een groot deel van je budget gaat op aan autorijden. Als je hier slim mee omgaat, kun je flink besparen. Natuurlijk kijk je bij het tanken naar de prijs, check je regelmatig je bandenspanning en vergelijk je autoverzekeringen. Tango geeft je 5 slimme redenen om bij Tango te tanken.

  1. Snel. Tanken bij Tango gaat snel. Betalen met je pas scheelt tijd. Je hoeft ook niet naar de shop te lopen waar je in de rij moet staan en verleid wordt om van alles te kopen. Daarmee bespaar je weer geld. Pinnen, tanken en weer op weg.
  2. Schoon. Wij zorgen ervoor dat onze tankstations zo schoon mogelijk zijn en blijven. Daarom komt er ook meerdere malen per week een schoonmaakploeg. Zij legen de prullenbakken, vullen de gratis handschoentjes aan en vegen de vloer. Je staat er niet bij stil, maar is het je ooit opgevallen dat een tankpistool bij Tango eigenlijk nooit plakkerig aanvoelt? Een schoon gevoel.
  3. Simpel. Tanken bij Tango is Simpel. Pinnen, tanken, besparen en weer op weg. Lekker makkelijk. Simpel om slim te besparen.
  4. Safe. Al meer dan 15 jaar bieden we kwaliteitsbrandstoffen aan, maar dan met korting. Onze brandstoffen voldoen uiteraard aan de normen NEN-EN 228 voor benzine en NEN-EN 590 voor diesel. Tango is onbemand, toch ben je nooit alleen. Elk tankstation heeft altijd camerabewaking en goed beveiligde betaalautomaten. Daarnaast staat de klantenservice 24/7 voor je klaar en kun je met je vragen altijd terecht op onze website en social media kanalen. Vol vertrouwen tanken.

Zie voor meer informatie www.tango.nl